Heeft overlast van stank van uit de kruipruimte?

Dit is o.a ook een van de veel voorkomende problemen. Dit  heeft vaak ook te maken met vocht/water wat te lang in de kruipruimte blijft staan. Dit kan enorm gaan ruiken en daar kunt u last van krijgen. Er kan natuurlijk ook een ander probleem zijn wat de stank veroorzaakt. Bijv, als u een lekkend riool onder uw vloer heeft zitten waardoor uw behoeftes daar langzaam door heen lekken wat in een lange periode erg onprettig wordt dan hebben wij het ook over een riool lucht in uw kruipruimte en ontstaat er rioollucht en vliegjes en ander ongedierte.

Ook door ongedierte kan er stank overlast worden ervaren. Hoe komt het ongedierte nou eigenlijk in de kruipruimte? Ongedierte dringt zich door elk kiertje en gaatje wat er maar is. Ook kan afval een oorzaak zijn. Ongedierte heeft ook haar behoeftes en die gaan niet netjes naar de wc. De uitwerpselen die blijven een lange tijd in de kruipruimte liggen. Dit geeft op den duur ook een overlast van geur.

Wat is de oplossing?

Er zijn verschillende oplossingen. Voor water wat blijft staan in de kruipruimte kunnen wij een dompel pomp plaatsen . Het water zal dan afgevoerd worden van uit uw kruipruimte.. U blijft dan nog wel zitten met een hoge vocht gehalte. Het vocht gehalte kunnen wij terug dringen door middel van isolatie. Tevens heeft de isolatie ook een werking om de warmte in uw woonkamer/huis te houden.Ook is het mogelijk om een dikkere laag isolatie aan te brengen zodat de pomp niet nodig is in elke situatie.