Kruipruimte isoleren?

Kruipruimtes geven vaak problemen wanneer ze niet goed worden behandeld en kunnen hoog oplopen in de kosten via onder andere energierekeningen. Wanneer de kou vanuit de kruipruimte in de vloer trekt, is deze altijd koud. Ook zit er vaak teveel vocht in uw kruipruimte en wanneer de ruimte dan ook nog eens slecht of niet geïsoleerd is, kan dat naar boven trekken, waardoor u een te hoog vochtgehalte in uw woning of bedrijfspand krijgt. Tevens kan het vocht in de houten vloer trekken, waardoor die op een gegeven moment gaat rotten met als gevolg dat er schade aan uw vloer of onderliggende onderdelen, zoals leidingen en dergelijke, ontstaat. Als ik dit soort problemen tijdens een inspectie constateer, kan ik ervoor zorgen dat het opgelost wordt door middel van een gedegen en op maat gemaakte isolatie van uw kruipruimte. 

Voordelen van het isoleren

De voordelen van een geïsoleerde kruipruimte bestaan, naast het feit dat u geen last meer heeft van optrekkend vocht vanuit de kruipruimte naar uw woon- of bedrijfsomgeving, uit een kostenbesparing op uw energierekening en onderhoud van uw vloeren, waardoor het een investering is voor op de langere termijn. 

Daarbij maak ik alleen gebruik van duurzame producten, waarbij mijn voorkeur bij natuurproducten ligt, zodat de oplossing ook nog eens milieubewust is.

Bang voor de verkeerde keuze?

U hoeft niet bang te zijn dat u een verkeerde keuze maakt, want ik inspecteer vooraf uw kruipruimte en ik zal uw kruipruimte daarbij volledig onder mijn hoede nemen. Mocht ik meer problemen tegenkomen, dan geef ik u hierover uiteraard ook een passend advies met een bijbehorende oplossing. U bent zo te allen tijde gegarandeerd van een totaalpakket van de kruipruimte expert.