Kruipruimte isoleren?

Kruipruimte isoleren?

Kruipruimtes zijn mooi bedacht maar geven vaak ook problemen indien deze niet goed wordt behandeld. Kruipruimtes kunnen hoog in de kosten oplopen met o.a energie rekeningen. Wanneer de kou door de vloer trekt van uit de kruipruimte heeft u altijd een koude vloer. Door middel van Kruipruimte isolatie blijft de kou onder vloer zitten. Ook zit er veel vocht in uw kruipruimte en wanneer de kruipruimte slecht of niet geïsoleerd is kan het vocht naar boven trekken. Zo krijg u een hoge vochtgehalte in uw woning . Tevens kan het vocht in de houten vloer trekken en  op een gegeven moment gaat dit rotten en kan er schade ontstaan aan uw vloer of onderliggende onderdelen zoals leidingen etc.

Vraag een vrijblijvende inspectie aan

Voordelen van het isoleren

De voordelen van een geïsoleerde kruipruimte is dat u kosten gaat besparen niet alleen op uw energie rekening maar ook voor het onderhoud en behoud van de vloeren. Het is een investering voor langere termijn, wij gebruiken alleen duurzame/natuur producten waardoor dit ook nog eens milieu bewust is.
Door een goed geïsoleerde kruipruimte heeft ook geen last meer van optrekkend vocht van uit de kruipruimte naar uw woon omgevingen.

Bang voor een verkeerde keuze?

U hoeft zich nergens zorgen over te maken want wij inspecteren vooraf uw kruipruimte en wij zullen uw kruipruimte onder onze hoede nemen. Mochten wij meer problemen tegen komen dan geven wij uiteraard hier over ook passend advies met een oplossing. Een totaal pakket van de kruipruimte expert.