Over ons

De kruipruimte expert

Mijn naam is Douwe Ekema en ik ben eigenaar van De Kruipruimte Expert. Ik ben reeds 30 jaar werkzaam als isoleerder en inspecteur van kruipruimtes en daarom mag ik mijzelf inmiddels ook expert/specialist noemen.

Partners van de kruipruimte expert

Ik werk nauw samen met enkele partners die elk hun eigen specialisme hebben zoals een waterpomp installeren waardoor uw kruipruimte nooit meer vol water staat of het isoleren van uw kruipruimte met isolatieschelpen of Drowachips etc .

Kruipruimte isoleren

Eigenlijk doe ik alles zelf op betonrot na daar heb ik niet de juiste kennis over en doe dan ook alleen hiervan de inspektie en indien nodig schakel ik een specialist in voor de werkzaamheden. Maar voor de rest ben ik gespecialiseerd in het isoleren van de kruipruimtes door middel van schelpen of andere mogelijkheden die wij op basis van de kruipruimte adviseren. Heeft u al isolatie in uw kruipruimte maar blijkt dit niet goed te zijn of het heeft geen effect? ook daar heb ik gepaste adviezen voor. Ik haal de kruipruimtes ook leeg om er volgens weer nieuwe isolatie in aan te brengen.

Vochtproblemen?

Vocht is een probleem wat wij veel zien. Vooral bij laagliggende en verzakte gebieden zijn de woningen toch wel kwetsbaar voor het water. We wonen tenslotte in nat land met veel regen en water om ons heen maar ook in gebieden met zandgrond kan er kou en optrekkend vocht zijn ook al lijkt het droog en kunnen schimmels ontstaan in het zand.

Het is goed om te weten dat De Kruipruimte Expert ook rekening houd met de status in de kruipruimte en de woning daar boven. Bij een vochtprobleem is het noodzaak om dat goed op te lossen en goed te inspecteren waar het probleem begint en wat voor schade het in de woning brengt. Het is tenslotte ook beter voor uw gezondheid.

Waar kunt u mij vinden?

U kunt contact met mij opnemen op de contact pagina. U kunt gebruik maken van het formulier en daar uw vraag  stellen of u mag mij ook altijd rechtstreeks bellen met dringende vragen.