De Kruipruimte Expert

Mijn naam is Douwe Ekema en ik ben eigenaar van De Kruipruimte Expert. Ik ben al meer dan dertig jaar werkzaam als isoleerder en inspecteur van kruipruimtes, waardoor ik mij terecht een expert kan noemen op dit gebied.

De Kruipruimte Expert

Mijn naam is Douwe Ekema en ik ben eigenaar van De Kruipruimte Expert. Ik ben al meer dan dertig jaar werkzaam als isoleerder en inspecteur van kruipruimtes, waardoor ik mij terecht een expert kan noemen op dit gebied.

Partners van de kruipruimte expert

Ik werk nauw samen met enkele partners die elk hun eigen specialiteit hebben, zoals het installeren van een waterpomp waardoor kruipruimtes bij een hoog grondwaterpeil droog blijven, reparaties van gebroken rioleringen, het bestrijden van ongedierte zoals ratten en muizen, et cetera. Zelf neem ik uiteraard de isolatie van uw kruipruimte met isolatieschelpen of Drowa chips voor mijn rekening.

Kruipruimte isoleren

Ik doe alles zelf, op herstel van betonrot na, omdat ik daarvoor niet over de juiste kennis beschik. Uiteraard neem ik dat wel mee tijdens mijn inspectie en indien nodig schakel ik een specialist in voor de herstelwerkzaamheden. Voor de rest ben ik gespecialiseerd in alle vormen van isolatie van de kruipruimtes door middel van schelpen of andere mogelijkheden die ik ter plaatse op basis van de betreffende kruipruimte adviseer. Heeft u al isolatie in uw kruipruimte, maar blijkt dit niet goed te zijn of heeft het geen effect? Ook daar heb ik gepaste adviezen voor. Zo nodig haal ik de kruipruimtes leeg om er vervolgens weer nieuwe isolatie in aan te brengen.

Vochtproblemen?

Vocht is een probleem wat ik veel tegenkom. We wonen dan ook in een nat land met veel neerslag en waterrijke gebieden. Vooral in laaggelegen en verzakte gebieden blijken de woningen vaak kwetsbaar te zijn voor het water. Maar ook in gebieden met zandgrond, die droog lijken, kan er sprake zijn van kou en optrekkend vocht waardoor er schimmels in het zand kunnen ontstaan.

Het is goed om te weten dat De Kruipruimte Expert ook rekening houdt met de status van de kruipruimte en de woning daarboven. Bij een vochtprobleem is het noodzakelijk om goed te inspecteren waar het probleem begint en wat voor schade het in de woning brengt, zodat het naar behoren opgelost kan worden. Dat is tenslotte ook beter voor uw gezondheid.

Neem contact op met de kruipruimte expert

U kunt contact met mij opnemen via de contactpagina, waar u gebruik kunt maken van het formulier om uw vragen te stellen. Maar uiteraard mag u mij ook altijd rechtstreeks bellen met uw vragen.

EEN DUURZAAM GEÏSOLEERDE KRUIPRUIMTE ZONDER ZORGEN

Douwe Ekema is sinds november 2018 eigenaar van De Kruipruimte Expert, maar al meer dan dertig jaar werkzaam in isolatie voor kruipruimtes, waardoor je hem met recht een expert op dit gebied kunt noemen. Als je vermoedt dat er iets niet goed zit in de kruipruimte van je woning of bedrijfspand, kun je bij hem terecht voor een uitgebreide inspectie ervan. Je kunt daarbij rekenen op een gedegen vochtmeting en controle van rioleringen en cv-leidingen. Bij houten vloeren controleert hij of er sprake is van schimmels, zwammen, bruinrot of houtworm en betonnen vloeren checkt hij op betonrot. Vervolgens adviseert hij je wat in jouw situatie de beste vochtwerende isolatie voor je kruipruimte is; natuurlijke schelpen of duurzame Drowa chips die op schuimbasis gemaakt zijn van gerecycled polystyreen.

Verhaal verder lezen? Ga naar Hét ondernemers belang site en lees het verhaal van de kruipruimte expert.